location Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 46, Σάμος, 83100 :: phone 2273028300  :: envelope  info@akadimiafitnessclub.gr   

Στο FITNESS CLUB μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα γυμναστικής που σας ταιριάζει σε συνεργασία πάντα με τον υπεύθυνο επαγγελματία γυμναστή σας. Οι ασκήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου και γίνεται εστίαση στις ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά.

Χρησιμοποιούμε τις μέγιστες δυνατότητες μας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι στόχοι σας, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το χρονοδιάγραμμα και το ιατρικό ιστορικό είναι όλα μεγάλης σημασίας για εμάς. Η πρόοδος σας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του προπονητή σχετικά με τις τάσεις και την τεχνολογία. Μαζί θα σχεδιάσετε το πρόγραμμα εκγύμνασης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και σύμφωνα με τις δικές σας ικανότητες.

Σε όλη την εμπειρία σας, θα δείτε τον τρόπο που φέρνει αποτελέσματα.

Επειδή τα αποτελέσματα είναι εδώ.

Ομαδικά προγράμματα

» Pilates :: Η μέθοδος Pilates είναι μια άσκηση σε ισορροπία. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα σημαντικό συμπλήρωμα για την επαγγελματική προπόνηση καθώς και ένα φυσικό μέσο αποκατάστασης κατά τη διάρκεια μυϊκών τραυματισμών. Είναι ένα άριστο σύστημα αποκατάστασης για την σπονδυλική στήλη, τα γόνατα, τα ισχία, τους ώμους καθώς και για επαναλαμβανόμενους μυϊκούς τραυματισμούς.

» Zumba :: H Zumba ενσωματώνει latin ρυθμούς, εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα που απογειώνει! Ο πιο διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης! Απευθύνεται σε όλους!

» Fit Ball :: Τώρα μπορείτε να γίνετε fit σε 10 λεπτά! Με τις ασκήσεις στην ειδική μπάλα δραστηριοποιείτε περισσότερους μυς, πιο έντονα και πιο «βαθιά». Η μπάλα γυμναστικής ( ή αλλιώς «fit-ball», «ελβετική μπάλα», «θεραπευτική μπάλα», «μπάλα ισορροπίας» κ.ά.) είναι ένα πολυχρηστικό όργανο με πολλαπλές δυνατότητες.

» Power Fit Aerobic :: Eίναι μια μορφή οργανωμένης άσκησης που εκτελείται με το ρυθμό της μουσικής. Έχει στόχο την αύξηση του καρδιακού παλμού με τη χρήση κινήσεων του σώματος και μελών του σώματος αυξάνοντας τις ανάγκες του οργανισμού σε οξυγόνο για αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια. Με τη βοήθεια της μουσικής και των χορευτικών κινήσεων καθώς και με τις γυμναστικές ασκήσεις που βοηθούν στη βελτίωση της υγείας, δημιουργείται μια ευχάριστη ατμόσφαιρα την ώρα της άσκησης, που επιφέρει ψυχική και σωματική διέγερση.fitness decor 1

Πολεμικές Τέχνες

» D.A.S street fighting ( Ανδρών –Γυναικών ) :: Η μέθοδος περιλαμβάνει χτυπήματα και λακτίσματα βασισμένα στη σύγχρονη βιομηχανική επιστήμη. Ο μέσος άνθρωπος μαθαίνει να δίνει χτυπήματα μεγάλης ισχύος. Η εκμάθηση της μεθόδου είναι πολύ εύκολη ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Δεν χρειάζεται καμία προϋπηρεσία σε αθλητικές δραστηριότητες κλπ. Το DAS STREET FIGHTING είναι πλήρες σε όλες τις ζώνες μάχης (μακρινή, κλειστή μάχη, μάχη εδάφους). Εκτός των τεχνικών, το DAS STREET FIGHTING περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα τακτικών βασισμένων στη σύγχρονη αυτοάμυνα, όπως διδάσκεται παγκοσμίως.

» Tang Soo Do ( Ενηλίκων – Παιδιών ) :: Το TANG SOO DO δεν είναι απλά ένα άθλημα,αλλά μια αρχαία πολεμική τέχνη τής οποίας τα ίχνη οδηγούν 2000 χρόνια πίσω, στη χερσόνησο της Κορέας. Στη μετάφραση της παραδοσιακής Κορεάτικης τέχνης TANG SOO DO, η λέξη ”Tang” παραπέμπει στη Δυναστεία Tang (617 - 907 μ.Χ) της Κίνας, “Soo” είναι το χέρι, αλλά αναφέρεται και στη γροθιά, την παλάμη, το χτύπημα ή άμυνα και “Do”, ο δρόμος της ζωής ή της τέχνης.

fitness decor 1

  Παιδικά Προγράμματα

» Ενόργανη Γυμναστική :: Η ενόργανη γυμναστική σαν άθλημα είναι ένα από τα θεαματικότερα, αλλά και σαν άσκηση είναι θαυμάσια. Με την ενόργανη αναπτύσσονται σχεδόν όλες οι σωματικές, ψυχικές και πνευματικές ικανότητες. Ακόμη αναπτύσσει τη δύναμη, την αντοχή, την ευκαμψία και άλλες φυσικές ικανότητες.Eπίσης το θάρρος, την αυτοπεποίθηση, την αποφασιστικότητα και προσφέρει χαρά και ικανοποίηση όταν εκτελούνται οι δύσκολες ασκήσεις. Θεωρείται η βάση για όλα τα αθλήματα.

» Μοντέρνοι Χοροί :: ο όρος «μοντέρνος χορός» χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια ομάδα χορών που χορεύονται ατομικά (solo) ή σε ομάδες (group dances), και περιλαμβάνει το hip-hop, το break dance, το rn'b, το funky, τη jazz και άλλα χορευτικά είδη. Παρ' όλο που οι χοροί αυτοί διακρίνονται από σημαντικές διαφορές, παρουσιάζουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, μπορούν να ερμηνευτούν ελεύθερα ανάλογα με την κρίση και τη διάθεση του εκάστοτε χορευτή.fitness decor 1

Personnal Training

Για όσους δεν διαθέτουν χρόνο, παρακίνηση και ενέργεια για μια αποτελεσματική προπόνηση, το personal training είναι η λύση. Η υποστήριξη, οι συμβουλές και η ενθάρρυνση σε συνδυασμό με την ασφαλή τεχνική των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς. Το personal training απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση, και προσωπικούς στόχους προπόνησης. Είναι η διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.fitness decor 1

  Yoga

Ενδυναμώνει το σώμα και το απελευθερώνει από τις εντάσεις και τα μυϊκά σφιξίματα. Το σώμα ανακτά σταδιακά τη χαμένη του ευλυγισία, η σπονδυλική στήλη γίνεται πιο ευθύγραμμη και τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος.
Συντελεί στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού, του ενδοκρινικού και του καρδιαγγειακού συστήματος, ενώ επιδρά με θεραπευτικό τρόπο και στο νευρικό σύστημα.
Λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα π.χ. στη μέση ή τον αυχένα. Χωρίς να υποκαθιστά την κλασική ιατρική, η γιόγκα εστιάζει στην ανακούφιση του πάσχοντος με τις κατάλληλες σωματικές και αναπνευστικές ασκήσεις (θεραπευτική γιόγκα).fitness decor 1


Functional Training

Η Λειτουργική προπόνηση (Functional Training) δεν είναι κάτι καινούριο, κινούμαστε με αυτόν τον τρόπο εδώ και πολλά χρόνια. Η Λειτουργική προπόνηση μπορεί να οριστεί ως η κίνηση ή άσκηση που μας προετοιμάζει και μας βοηθάει να εκτελούμε τις καθημερινές μας εργασίες και καθήκοντα με καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Για να κάνουμε λειτουργική προπόνηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε λειτουργικά εργαλεία. Εργαλεία που επιτρέπουν στο σώμα μας να κινείται χωρίς περιορισμούς και όρια και να χρησιμοποιούν όλα τα επίπεδα της κίνησης.fitness decor 1

TRX

Το TRX είναι ένα νέο είδος γυμναστικής το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Ειδικά λάστιχα κρέμονται από το ταβάνι του γυμναστηρίου γυμνάζεστε με το βάρος του σώματός σας. Είναι μια πολύ καλή γυμναστική καθώς γυμνάζει όλο το σώμα και έχει και κάποια στοιχεία αεροβικής άσκησης, εδικά όταν γίνεται ομαδικά στο γυμναστήριο. Άμα δεν θέλετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο μπορείτε να κρεμάσετε τους ιμάντες σε μια πόρτα στο σπίτι σας και να κάνετε τις ασκήσεις μόνες σας.
Έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στις γυναίκες καθώς είναι η κατάλληλη γυμναστική για να σμιλεύσετε τα επίμαχα σημεία σας, π.χ γλουτοί και μπράτσα.fitness decor 1

Power Plate

Το Powerplate έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο της αθλητικής ιατρικής και των δυναμικών αγωνισμάτων. Σιγά σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη του χώρου της επαγγελματικής ιατρικής και μπαίνει σε όλο και περισσότερα γυμναστήρια στον κόσμο. Είναι μια συσκευή εκγύμνασης, όχι μόνο για την ελίτ των αθλητών, αλλά και για όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάστασή και την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό. Η ιδέα πίσω από το Powerplate είναι η αξιοποίηση της αντανακλαστικής αντίδρασης του οργανισμού στη δόνηση. Η πλατφόρμα του Powerplate παράγει μια δόνηση μέσω της οποίας μεταφέρεται ενέργεια στο σώμα.
fitness decor 1

group gymakadimia polemikestexnes1dancing paidiapersonal trainingyogaFunctional TrainingTRXPOWERPLATEgroup gym1

 

location1 Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 46, Σάμος,  83100

phone2 2273028300

envelope3 info@akadimiafitnessclub.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας


2273028300